Fresco Duo10 segatav silikoon 250g + 250 g (10-12)

Tootekood: F-01924-00

  • Kahekomponentne silikoon
  • Kokku 500 g
  • Ei vaja katalüsaatorit

Ärikliendina saate hulgihindasid näha ning ostu sooritada peale registreerimist ning meie poolset kinnitust.

69.00 (sisaldab KM)

Ainult 1 laos

Kirjeldus

Fresco Duo10 segatav silikoon – lihtne ja tõhus lahendus ortooside valmistamiseks

Fresco Duo10 segatav silikoon on pehme kahekomponentne (1+1) silikoon, mis on spetsiaalselt loodud palliatiivsete ja korrigeerivate ortooside valmistamiseks. Komplekt sisaldab kahte komponenti (250 g + 250 g), mida segades saavutatakse ühtlane ja pehme silikoon, mis sobib ideaalselt ortopeediliste lahenduste loomiseks.

Peamised omadused ja eelised:

1. Lihtne kasutada
Duo10 silikoon on äärmiselt lihtne käsitseda. Ortoosi loomiseks tuleb segada võrdses koguses komponenti A ja komponenti B, kuni saavutatakse ühtlane värv. See tagab ühtlase ja kvaliteetse tulemuse, mis on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.

2. Mugav ja pehme ortoos
Segatud silikoon on pehme ja mugav kanda. See vormub hästi jala kuju järgi, pakkudes palliatiivset tuge ja parandades jala asendit. Ortoosi pehmus aitab leevendada survet ja hõõrdumist, pakkudes igapäevast mugavust.

3. Korduvkasutatav ja pestav
Valmistatud ortoos on nii pestav kui ka korduvkasutatav. See tähendab, et ortoosi saab kasutada pikema aja vältel, säilitades oma kvaliteedi ja mugavuse. See muudab Fresco Duo10 silikooni praktiliseks ja kulutõhusaks valikuks.

4. Sobib palliatiivseteks ja korrigeerivateks ortoosideks
Fresco Duo10 on spetsiaalselt loodud lihtsate palliatiivsete ja korrigeerivate ortooside valmistamiseks. See aitab parandada jala asendit ja pakkuda leevendust erinevatele jalaprobleemidele.

Fresco Duo10 segatav silikoon on ideaalne valik neile, kes soovivad lihtsat ja tõhusat lahendust ortooside valmistamiseks. See kahekomponentne 1+1 segatav silikoon pakub pehmust ja mugavust, olles samal ajal korduvkasutatav ja pestav. Lihtne kasutada ja kohandada, Fresco Duo10 on ideaalne lahendus palliatiivsete ja korrigeerivate ortooside loomiseks. Kahekomponentne silikoon ei vaja katalüsaatorit.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Fresco Duo10 segatav silikoon 250g + 250 g (10-12)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga