Fresco DUO10 silikooni stardikomplekt, kahefaasiline 100g + 100g (10-12)

Tootekood: F-01924-02B

Ärikliendina saate hulgihindasid näha ning ostu sooritada peale registreerimist ning meie poolset kinnitust.

49.00 (sisaldab KM)

Ainult 1 laos

Kirjeldus

Fresco DUO10 silikooni stardikomplekt 100g + 100g – õpi ja täiusta oskusi silikoonist ortooside valmistamist

Fresco DUO10 silikooni stardikomplekt 100g + 100g on loodud spetsialistidele, kes soovivad õppida silikoonide kasutamist ja avastada populaarset DUO10 tootevalikut. See põhjalik komplekt sisaldab kõike vajalikku, et harjutada ja saada praktilisi kogemusi DUO10 kvaliteetse, pehme silikooniga.

Kahekomponentne silikoon ortooside valmistamiseks
DUO10 on ainulaadne kahekomponentne, 1+1 segatav pehme silikoon, mis on spetsiaalselt formuleeritud palliatiivsete või korrigeerivate ortooside loomiseks. Protsess on lihtne – sega võrdses koguses A ja B komponenti, kuni saavutad ühtlase värvi. See lihtne segamisprotsess tagab järjepidevuse, võimaldades spetsialistidel keskenduda ortoosi kujundamisele ja kohandamisele vastavalt iga patsiendi vajadustele.

Mugavad ja tõhusad tulemused
Kui segu on valmis ja vormitud jalale, moodustub DUO10 silikoonist pehme ja mugav ortoos, mis kohandub ideaalselt kasutaja vajadustega. See teeb DUO10 silikooni suurepäraseks valikuks ortooside valmistamiseks, mis aitavad leevendada ebamugavust või korrigeerida väiksemaid jalaprobleeme.

Pestav ja korduvkasutatav
Valmis ortoos on vastupidav, pestav ja korduvkasutatav, pakkudes pikaajalist väärtust nii spetsialistidele kui ka patsientidele. See omadus tagab, et ortoose saab hügieeniliselt hooldada ja uuesti kasutada vastavalt vajadusele, muutes stardikomplekti praktiliseks ja ökonoomseks investeeringuks.

Olgu Sa algaja silikoonist ortooside valmistamises või soovid oma oskusi laiendada -DUO10 silikooni stardikomplekt pakub ideaalset võimalust õppida, harjutada ja pakkuda kvaliteetseid ortoose. Silikooni vormimiseks on vajalik ka Reaktol. Leia see siit.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Fresco DUO10 silikooni stardikomplekt, kahefaasiline 100g + 100g (10-12)”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga