Fresco päka survekaitse geeliga 2 tk

Tootekood: F-00043

  • Päka survekaitse geelpadjaga
  • Mugav kanda
  • Geelist sisu, peal elastne riie

Ärikliendina saate hulgihindasid näha ning ostu sooritada peale registreerimist ning meie poolset kinnitust.

17.00 (sisaldab KM)

Kirjeldus

Fresco päka survekaitse geeliga – mugavus ja kaitse igal sammul

Fresco päka survekaitse geeliga 2 tk on ideaalne lahendus, pakkudes leevendust ja kaitset jalgade päkapiirkonnale. Toode on loodud vähendama survet ja hõõrdumist, mis võib tekkida aktiivsel liikumisel. Pakendis on üks paar kaitseid, saadaval kahes suuruses – S ja L, et sobida erinevate jalgade suurustega.

Fresco päka survekaitse geeliga peamised omadused ja eelised:

1. Pehme geelpadjaga sisemus
Päka kaitse on seest kaetud pehme geelpadjaga, mis pakub kohest leevendust survele ja aitab jaotada raskust ühtlaselt üle päkapiirkonna. Geelpadjad pehmendavad jalatalla all olevat piirkonda, vähendades survet ja hõõrdumist.

2. Elastne riie mugavaks kandmiseks
Välimine osa on kaetud elastse riidega, mis pakub tuge ja hoiab kaitset kindlalt paigal. Riie on veniv ja kohandub jala kujuga, pakkudes mugavust kogu päeva vältel. Elastne riie ja kinnitus varvaste vahele tagab ka selle, et kaitse ei libise paigast.

3. Pestav ja korduvkasutatav
Fresco päka survekaitse on pestav ja korduvkasutatav, mis muudab selle ökonoomseks ja keskkonnasõbralikuks valikuks. Pärast kasutamist saab kaitset lihtsalt pesta ja uuesti kasutada, tagades pikaajalise kaitse ja hoolduse.

4. Saadaval kahes suuruses
Kaitse on saadaval suurustes S ja L, et tagada mugav sobivus ja kaitse igale jalgade suurusele. See teeb toote sobivaks nii meestele kui naistele, kes otsivad efektiivset lahendust jalatalla probleemidele.

See on praktiline ja mugav lahendus jalgade päkapiirkonna kaitseks. Vähendab survet ja hõõrdumist, pakkudes samal ajal niisutust ja kaitset kuivale nahale. Toode on pestav, korduvkasutatav ja saadaval kahes suuruses, tagades ideaalse sobivuse ja pikaajalise kasutuse.

Lisainfo

Suurus

L, S

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Fresco päka survekaitse geeliga 2 tk”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga